نوشته شده توسط : ali




با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال 1388 جهت جداسازی تعدادی از شهرستان‌های تهران و تشکیل یک استان جدید تحت عنوان استان البرز، استان البرز با مرکزیت شهرستان کرج رسماً در سال 1389 تشکیل گردید؛ اما این باعث نمی‌شود که تصور کنیم کرج و یا دیگر شهرستان‌های این استان پیشینه تاریخی ندارند تازه تأسیس هستند. کرج یکی از شهرهای قدمت دار ایران بخصوص در دوران قاجار است. با توجه به موقعیت جغرافیای کرج که استقرار آن بر سر راه ارتباطی پایتخت و تبریز را به وجود آورده بود و آب‌وهوای دلپذیر آن موجب شده بود کرج موردتوجه درباریان قرار بگیرد و از این شهر به‌عنوان یکی از مناطق تفریحی استفاده کنند. نمونه‌هایی از این کاخ‌ها کاخ مروارید و کاخ ناصرالدین‌شاهی شهرستانک هستند. تعداد زیادی از تفرج‌گاه‌ها و کاخ‌های تفریحی در این شهر بنا شد تا خانواده سلطنتی جهت تفریح از آن‌ها استفاده کنند؛ اما استان البرز جهت تشکیل علاوه بر کرج مشتمل بر 5 شهرستان دیگر شد و این 5 شهرستان به شرح ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان، اشتهارد و فردیس است؛ اما کرج به سبب نزدیکی به پایتخت و همچنین تازه تأسیسی آن و با توجه به اینکه از تمامی اقشار ایران در این منطقه ساکن گشته‌اند یکی از مناطق موردتوجه مؤسسان شرکت‌ها و کسانی است که می‌خواهید سرمایه‌گذاری آینده‌نگر بکنند. اگر شما هم با توجه به مطالب فوق و یا با پیش‌زمینه قبلی تمایل به سرمایه‌گذاری در کرج دارید مطالب زیر برایتان مفید فایده خواهد بود.

ثبت شرکت در کرج نیز مانند دیگر نقاط کشور طی سلسله روابط قانونی و اداری صورت می‌گیرد. اداره ثبت شرکت در تمامی شهرستان‌های استان البرز واقع‌شده و همه تحت نظارت اداره کل استان یعنی اداره ثبت شرکت کرج مشغول فعالیت هستند. شما در هر نقطه از استان که بخواهید شرکتی را ثبت کنید کافی است به اداره ثبت شرکت همان منطقه متصل شده و از آن طریق به ثبت شرکت بپردازید بدیهی است با توجه به سلسله‌مراتب اداری نهایتاً ثبت شرکت شما در اداره ثبت شرکت کرج به ثبت می‌رسد؛ اما جهت سهولت در امر ثبت شرکت هر دسته از شرکت‌های تعریف‌شده در قانون تجارت مراحل و مدارک و همچنین شرایط مخصوص به خود را دارد و شما که قصد ثبت شرکت در هر یک از دسته‌ها را داشته باشید می‌توانید قوانین مربوط به همان دسته را بررسی و سپری کنید. در اینجا ما به بررسی شرایط مدارک و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود می‌پردازیم که از حیث تقاضای ثبت بالاترین آمار را در کشور به خود اختصاص داده است اما در نظر داشته باشید که متخصصان «ثبت شرکت » جهت پاسخ‌دهی به‌تمامی سؤالات شما درزمینهٔ ثبت دیگر شرکت‌ها آماده‌به‌خدمت رسانی هستند.

شرایط و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرج

در ابتدای ثبت شرکت با مسئولیت محدود ابتدا باید از ماهیت این شرکت و تعریف ارائه‌شده آن توسط قانون در عرصه تجارت مطلع شوید. به‌طورکلی شرکت‌هایی که جهت انجام امور تجاری تأسیس‌شده و سرمایه آن توسط اعضا جهت تشکیل سهامی که قابلیت تقسیم شدن ندارد و اختصاص به فرد را پیدا نمی‌کند، تأمین می‌گردد و همچنین محدوده اختیارت و تعهدات هر یک از اعضای شرکت به میزان سهیم بودن وی در تأمین سرمایه بستگی دارد را شرکت با مسئولیت محدود می‌خوانند.

در ادامه شما باید در نظر داشته باشید که جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرج باید مشمول شرایط شده، مدارک را تهیه و تنظیم کرده و مراحل آن را سپری کنید. هرکدام از این موارد به‌اختصار در ادامه مطلب آورده شده و بررسی می‌گردد.

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرج

1 شرکت با حداقل 2 (که به سن قانونی رسیده باشند) یا بیشتر از 2 نفر برای امور تجاری تشکیل‌شده باشد و هرکدام از شرکا فقط به‌اندازه سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت می‌باشند.

2 در اسم شرکت می‌بایست کلمات با مسئولیت محدود قید شود در ضمن اسم شرکت نباید تضمین اسم هیچ‌یک از شرکا باشد والا شریکی که نام او در اسم شرکت ذکرشده باشد.

3 حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود یک‌میلیون ریال است.

4 حداقل 2 نفر از اعضای شرکت باید در تأمین سرمایه اولیه شرکت دخیل باشند.

مدارک ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرج

1 کپی کارت ملی و شناسنامه همه افراد (برابر با اصل شده)

2 گواهی عدم سوءپیشینه فقط برای اعضاء هیئت‌مدیره

مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرج

    با مشاورین ثبت شرکت تماس بگیرید.
    ثبت شرکت وکیلی را به رایگان به نشانی شما اعزام می‌کند تا قراردادی امضا کنید.
    مدارک لازم را تکمیل کنید.
    ثبت نام در سایت انجام می‌شود.
    اطلاعات لازم برای ثبت شرکت تکمیل شده و فرم‌های مربوطه امضا می‌شود.
    کارهای اداری مربوطه را وکیل پایه یک ثبت شرکت انجام می‌دهد.
    کار به اتمام رسیده و تحویل داده می‌شود.

با توجه به مواردی که در بالا ذکر شد شما می‌توانید جهت برطرف کردم ابهامات احتمالی و یا اقدام به ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرج با ثبت شرکت تماس برقرار کنید و خدمات لازم را دریافت نمایید.

اما کسانی هم هستند که می‌خواهند به انجام امور دیگر جز تجارت در کرج بپردازند و مجموعه را تشکیل دهند در ادامه مطالبی را برای این دوستان می‌آوریم.

شرایط و مراحل ثبت موسسه در کرج

در کنار شرکت‌های تجاری در اداره ثبت شرکت کرج مؤسساتی نیز به ثبت می‌رسند که هدف آن‌ها تجارت و امور تجاری نیست و درواقع باهدف دستیابی به اموری چون علمی ادبی خیریه‌ای و ... می‌خواهند به فعالیت بپردازند. کسب منفعت و منافع مادی و مالی در این مؤسسات جز اولویت‌ها نیست و به این دید شروع به فعالیت نمی‌کنند.

مؤسسات به دودسته عموماً تقسیم می‌شوند. مؤسسات انتفاعی و مؤسسات غیرانتفاعی. مؤسسات غیرانتفاعی درزمینهٔ های عام‌المنفعه ثبت و راه‌اندازی می‌شوند. مواردی همچون قرض‌الحسنه، خیریه، مؤسسات امداد اجتماعی و. ازاین‌دست مؤسسات می‌باشند. مؤسسین این مؤسسات به‌هیچ‌عنوان منفعتی از این مؤسسات نخواهند برد و تمام تمرکز آن‌ها صرفاً برای مرتفع شدن مشکلات جامعه هدفشان است.

اما در ذیل مطلب ثبت موسسه باید به شرایط ثبت آن و مدارک و مراحل آن نیز اشاره نمائیم.

شرایط ثبت موسسه در کرج

1- موسسه‌هایی که باهدف به دست آوردن سود مالی و تقسیم آن بین اعضای خود یا دیگران تشکیل شود؛ مانند کانون‌های فنی. در این موسسه‌ها، مدارک تحصیلی و تخصص مؤسسان باید با موضوع شرکت منطبق باشد.

2- موسسه‌هایی که هدف به دست آوردن پول و تقسیم آن بین اعضای خود را نداشته باشد؛ مانند برخی بنگاه‌های خیریه. این موسسه‌ها نیاز به اجازه‌نامه‌ی نیروی انتظامی محل دارند.

مدارک ثبت موسسه در کرج

1 تکمیل دو نسخه تقاضانامه‌ی مؤسسات غیرتجاری

2 تکمیل دو نسخه اساسنامه‌ی مؤسسات غیرتجاری

3 کپی شناسنامه و کارت ملی همه‌ی اعضای هیئت‌مدیره و شرکا

4 وکالت‌نامه.

مراحل ثبت موسسه در کرج

خوشبختانه، اداره‌ی ثبت شرکت‌ها مدتی است که خدمات خود را به‌صورت آنلاین ارائه می‌دهد و برای ثبت شرکت نیاز به مراجعه‌ی حضوری نیست؛ اما برای استفاده از امکانات ثبت اینترنتی شرکت، به توصیه‌ی خود اداره‌ی ثبت شرکت‌ها، بهتر است از مشاوران متخصص و باتجربه استفاده کنید. «ثبت شرکت » در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند. شما پس از تهیه‌ی مدارک باید در سایت ثبت نام کرده و سپس به اخذ مجوزهای لازم برای فعالیت موسسه‌ی خود بپردازید. همچنین پس از پرداخت حق‌الثبت و حق‌الدرج می‌توانید فعالیت رسمی موسسه‌ی خود را آغاز کنید. اما این روند به همین سادگی نیست و پیچیدگی‌های مختلف اداری دارد.

اگر درزمینه ثبت موسسه هرگونه سؤال و یا ابهامی برای شما به وجود آمده و یا نیازمند اطلاعات دقیق‌ترید و یا جهت ثبت موسسه کمک می‌خواهند و قصد آن رادارید می‌توانید با ثبت شرکت تماس گرفته و خدمات لازم را دریافت نمایید.

همچنین همان‌گونه که پیش‌تر اشاره شد هر یک از شما دوستان که اطلاعات جامع‌تری درزمینه ثبت شرکت در کرج و یا ثبت دیگر دسته شرکت‌ها لازم داشت می‌تواند با «ثبت شرکت » تماس گرفته و خدمات لازم را در این زمینه نیز دریافت کند.



:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali




تبریز از کلان‌شهرهای شمال غرب ایران و مرکز استان آذربایجان شرقی است. از دیگر شهرستان‌های این استان می‌توان به آذرشهر، اهر، اسکو، بستان آباد، بناب، جلفا، چاراویماق، خداآفرین، سراب، شبستر، عجب شیر، کلیبر، گوگان، مراغه، مرند، ملکان، میانه، ورزقان، هریس، هشترود و هوراند اشاره نمود. این استان از استان‌های بزرگ و پرجمعیت ایران به شمار می‌رود و در تاریخ ایران از پایتخت‌های مهم ادوار تاریخی بوده است. تبریز شهر آذری‌زبان است و از حیث امنیت و کم بودن جرائم حرف اول را در کشور می‌زند. از دیگر محاسن این شهر و استان می‌توان به صادرات غیرنفتی آن اشاره کرد که رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است. از حیث اقتصادی، تبریز از شهرهای مهم کشور محسوب می‌شود و حیطه فعالیت‌های اقتصادی آن در چهار بخش صنایع تولیدی سنگین و سبک، صنایع غذایی، صنایع‌دستی هنری، تجارت و خدمات متمرکز، تقسیم می‌شود. تبریز دارای 4 برند از 100 برند مهم ایران است. از مهم‌ترین ویژگی‌های تبریز که آن را از حیث تجارت دارای امتیاز کرده قرار گرفتن خط راه‌آهن مترو ایران است که از این شهر تا ترکیه و جمهوری خودمختار نخجوان کشیده شده است؛ یعنی تبریز پل ارتباطی تجاری زمینی ایران با این دو کشور محسوب می‌شود. از حیث صنعتی نیز این شهر قابل‌بررسی است و از شهرهای مهم در بخش صنعت در شمال غرب ایران محسوب می‌شود. هم‌اکنون صنایعی چون صنعت سیمان، نساجی، ماشین‌سازی، خودرو، داروسازی و پالایش و پتروشیمی در این شهر مشغول فعالیت هستند.

سعی کردیم در بالا خلاصه‌ای از تبریز و ویژگی‌های این شهر بیاوریم اگر شما نیز از آن دسته افرادی که هستید که مایل‌اند در این شهر از طریق ثبت شرکت سرمایه‌گذاری کنند مطالبی که در ادامه می‌آوریم برایتان مفید فایده خواهد بود. همان‌گونه که اشاره شد تبریز به‌عنوان مرکز استان آذربایجان شرقی به‌حساب می‌آید بدیهی است که اداره کل ثبت شرکت‌ها استان در این شهر واقع شود؛ اما در دیگر شهرستان‌ها و بخش‌های استان نیز اداره ثبت شرکت مربوط به همان منطقه تأسیس‌شده و شما می‌توانید در هر نقطه از استان که خواستید توسط اداره مربوطه زیر نظر اداره ثبت شرکت تبریز به ثبت شرکت خود بپردازید. سلسله‌مراتب ثبت شرکت در تبریز نیز پیرو قانون کلی که در کل کشور اعمال می‌شود است. گرچه اکنون این سلسله مراتب به صورت مجازی انجام می‌شود. به همین منظور ما در ادامه به بررسی ثبت شرکت‌هایی می‌پردازیم که متقاضی ثبت آن‌ها به نسبت دیگر شرکت‌ها بالاتر بوده و عمومی‌تر محسوب می‌شوند؛ اما لازم است به این نکته نیز اشاره‌کنیم که شما جهت ثبت شرکت خود می‌توانید با ثبت شرکت تماس گرفته و اطلاعات موردنیاز خود را از متخصصان ما در این امور دریافت نمایید.

شرایط و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز

جهت توضیح ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز لازم است ابتدا به ماهیت این شرکت بپردازیم. قانون تجارت برای سهولت در امر ثبت شرکت‌ها آن‌ها را از حیث نوع و حیطه فعالیت و اختیارات و موارد دیگر، دسته‌بندی کرده است که یکی از آن‌ها شرکت با مسئولیت محدود است. طبق تعریف قانون به شرکت‌هایی شرکت با مسئولیت محدود گفته می‌شود که جهت امور تجاری تأسیس‌شده و سرمایه‌ی آن یکجا است و قابلیت قطعه‌قطعه شدن به سهام را ندارد و با مفهوم دیگری به نام سهم‌الشرکه جدا می‌شود. هرچند سرمایه آن توسط خود اعضا تأمین‌شده و حیطه مسئولیت هر کس در شرکت محدود به سرمایه‌ای‌ست که تأمین کرده است.

طبق تعریف، این شرکت‌ها مسئولیت‌های زیادی را به همراه ندارند و چون در روند تهیه و تنظیم مدارک و ثبت آن و همچنین شرایط لازم آن جهت ثبت سختگیری به نسبت دیگر شرکت‌ها نشده و نیازمند تجربه‌های قدیمی و متعدد نیست و افراد بی‌تجربه نیز می‌توانند دست به ثبت این شرکت‌ها بزنند جهت شروع فعالیت در زمینه تجارت و ثبت شرکت برای اولین بار گزینه خوبی به شمار می‌آید و یکی از علل بالا بودن درخواست ثبت این نوع شرکت را نیز می‌توان همین موضوع در نظر گرفت.

همان‌گونه که اشاره شد شما جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز مستلزم داشتن شروط آن هستید که در زیر به‌اختصار آن‌ها را نام برده‌ایم بدیهی است جهت دریافت توضیحات کامل‌تر شما می‌توانید با مشاوران ثبت شرکت که در این زمینه تخصص دارند تماس بگیرید.

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز

    از بین اعضای اصلی شرکت، حداقل دو نفر باید به سن قانونی (18 سال تمام) رسیده باشند.
    حداقل سرمایه‌ی شرکت باید 100 هزار تومان باشد.
    در نام شرکت نباید نام هیچ یک از شریک‌ها ذکر شود.

پس‌ازآنکه شما مشمول شرایط کلی فوق شدید می‌توانید جهت تهیه و تنظیم مدارک لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز اقدام کرده و سپس به ثبت آن و گذراندن روند اداری بپردازید. آنچه در ادامه می‌آید مختصری از این دو است.

مدارک ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز

    کپی مدارک شناسایی اعضا
    گواهی عدم سوءپیشینه‌ی اعضای هیئت‌مدیره
    اظهارنامه‌ی شرکت با مسئولیت محدود (در دو نسخه)
    اساسنامه‌ی شرکت با مسئولیت محدود (در دو نسخه)
    صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسان (در دو نسخه)
    صورت‌جلسه‌ی هیئت‌مدیره (در دو نسخه)
    وکالت‌نامه

مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز

    تماس با ثبت شرکت و اعزام رایگان وکیل مجرب به دفتر کارفرما و امضای قرارداد با ثبت شرکت
    کامل کردن مدارک لازم (کپی مدارک شناسایی، گواهی عدم سوءپیشینه، اطلاعات و هزینه‌های لازم)
    ثبت‌نام در سایت «اداره‌ی ثبت شرکت‌ها»
    مشخص کردن نام شرکت (پنج نام پیشنهادی) و امضای فرم‌ها و مدارک
    ارسال مدارک امضاشده به اداره‌ی ثبت شرکت‌ها
    واریز وجوه حق‌الثبت و حق‌الدرج طبق قرارداد به حساب ثبت شرکت

اگر در زمینه هرکدام از مواردی که اشاره شد ابهاماتی برای شما به وجود آمده و یا به‌طورکلی نیازمند دریافت اطلاعات جامع‌تر و توضیحاتی درزمینه هرکدام از مدارک و مراحل هستید می‌توانید با «ثبت شرکت » تماس برقرار کنید.

شرایط و مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در تبریز

قبل از آنکه به توضیح روند ثبت شرکت سهامی خاص در تبریز بپردازیم و بحث تخصصی‌تر شود لازم است در مورد تعریف ارائه‌شده از شرکت‌های سهامی خاص در قانون اقدام کنیم. طبق قانون به شرکت‌هایی شرکت سهامی خاص گفته می‌شود که جهت انجام امور تجاری تأسیس‌شده و سرمایه آن منحصراً توسط خود اعضای مؤسس شرکت تأمین می‌گردد و سهام شرکت به وجود می‌آید. سهام این شرکت برخلاف شرکت قبل قابلیت قطعه‌قطعه شدن و تخصیص سهام به اعضا را دارد اما آنچه اینجا حائز اهمیت است این است که چون در تأمین سرمایه منحصراً اعضا دخیل بوده‌اند، تنها اعضای شرکت سهامدار شرکت می‌شوند. به زبان ساده‌تر سهام شرکت تنها میان اعضای شرکت قابل‌تقسیم است و هیچ عضو خارجی نمی‌تواند در سهام آن شریک شود.

جهت ثبت این شرکت نیز طبق تعرفه قانون شما باید مشمول شرایط آن شوید که به‌اختصار به شرح زیر است.

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز

    حداقل 100 هزار تومان باید به‌عنوان سرمایه‌ی شرکت معرفی شود. 35 درصد از مبلغ تعهد شده باید در یک حساب بانکی واریز شود.
    حداقل 3 نفر عضو اصلی شرکت باید به سن قانونی (18 سال تمام) رسیده باشند. حداقل 2 نفر باید عضو هیئت‌مدیره و یک نفر سهام‌دار شود.
    هر یک از اعضای هیئت‌مدیره و اعضای شرکت باید حداقل یک سهم داشته باشند.
    حداقل 2 نفر از اعضای شرکت باید به‌عنوان بازرس اصلی و علی‌البدل معرفی شوند. این دو نفر نباید با اعضای هیئت‌مدیره نسبت نسبی داشته باشند (نباید هم فامیل باشند).
    هیئت‌مدیره و اعضا نباید سوءپیشینه‌ی کیفری داشته باشند.

بعدازآنکه شما مشمول شرایط فوق شدید می‌توانید جهت ثبت شرکت سهامی خاص اقدام کنید. این اقدام شامل دو بخش تهیه مدارک لازم و گذراندن مراحل ثبت آن است. در ادامه نیز به‌اختصار به این دو مورد پرداخته‌ایم.

مدارک ثبت شرکت سهامی خاص در تبریز

    فتوکپی مدارک شناسایی اعضا
    گواهی عدم سوءپیشینه‌ی اعضا که از اداره‌های پلیس+10 قابل اخذ است.
    ارائه‌ی گواهی واریز حداقل 35 درصد سرمایه در حساب غیرقابل برداشت
    اظهارنامه‌ی شرکت سهامی خاص در دو نسخه
    اساسنامه‌ی شرکت سهامی خاص در دو جلد
    صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسان طی دو نسخه
    صورت‌جلسه‌ی هیئت‌مدیره طی دو نسخه از تمامی صفحات
    وکالت‌نامه

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در تبریز

بعدازآنکه مدارک فوق را تهیه و تنظیم کردید لازم است جهت ثبت شرکت سهامی خاص در تبریز اقدام کنید.

    امضای قرارداد با ثبت شرکت (که پس از اعزام رایگان وکیل مجرب به محل کار شما انجام می‌شود)
    کامل کردن مدارک لازم (کپی مدارک شناسایی، گواهی عدم سوءپیشینه و اطلاعات و هزینه‌های لازم)
    ثبت‌نام در سایت «اداره‌ی ثبت شرکت‌ها»
    مشخص کردن نام شرکت
    واریز حداقل 35 درصد سرمایه و ارائه‌ی گواهی آن
    امضای فرم‌ها و مدارک
    ارسال مدارک به اداره‌ی ثبت شرکت‌ها
    تحویل کار در محل موسسه‌ی ثبت شرکت

اینکه در هرکدام از زمینه‌های تهیه و تنظیم مدارک و یا سپری کردن روند اداری آن برای شما ابهاماتی به وجود بیاید طبیعی است و نگران نباشد. شما جهت برطرف کردن ابهامات خود و نیل به پاسخ سؤالاتتان و همچنین جهت دریافت اطلاعات جامع‌تر و کامل‌تر می‌توانید با «ثبت شرکت » تماس بگیرید. متخصصان این شرکت جهت پاسخ‌گویی و کمک و راهنمایی به شما عزیزان گرد هم آمده‌اند.



:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali




حتی پیش از تقسیم استان خراسان، مشهد به‌عنوان مرکز استان محسوب می‌شده اما بعد از تقسیمات این استان که در سال 1381 به تصویب دولت رسید و اعمال گردید خراسان به سه قسمت خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی تبدیل شد و مشهد تنها مرکز استان خراسان رضوی به شمار آمد. لقب رضوی که به این استان اتخاذ داده‌شده به دلیل وجود مرقد مطهر امام هشتم، امام رضا (ع) است. مشهد بعد از تهران به‌عنوان پرجمعیت‌ترین شهر کشور به شمار می‌آید؛ اما استان خراسان رضوی بعد از تقسیمات کشوری اخیر علاوه بر مشهد شامل 27 شهرستان دیگر نیز می‌گردد که این شهرستان‌ها به‌اختصار: قوچان (به‌استثنای شهرستان فاروج)، بجستان درگز، چناران، سرخس، فریمان، تربت‌جام، تایباد، تربت حیدریه، فردوس (به استثناء بخش سرایان)، خواف و رشتخوار، کاشمر، بردسکن، نیشابور، سبزوار، گناباد، کلات و خلیل‌آباد و بخش‌های تابعه هستند. صرف‌نظر از جاذبه مذهبی این شهر می‌توان به موارد دیگری همچون: آرامگاه نادرشاه، آرامگاه خواجه ربیع، آرامگاه فردوسی، ایستگاه راه‌آهن، گنبد خشتی، گنبد هارونیه و مدرسه عباسقلیخان اشاره نمود. اگر بخواهیم مشهد را از حیث اقتصاد و طریقه امرارمعاش مردم آن بررسی کنیم، باید بگوییم عمده‌ترین اقتصاد مشهد بر روی زعفران، زرشک، نبات، آجیل خشکبار و چرم است که حتی جنبه صادراتی نیز دارند و عمده زعفران صادراتی کشور را مشهد تأمین می‌کند؛ اما در کنار این‌ها مشهد صنایع دیگری را نیز در خود دارد که به‌اختصار می‌توان به صنایع غذایی، نساجی، شیمیایی و کانی غیرفلزی و صنایع قطعه‌سازی و فولاد کشاورزی اشاره نمود.

به‌طورکلی با دید حاصله از تعریفاتی که از این شهر داده شد ممکن است هرکسی به فکر سرمایه‌گذاری در این شهر افتاده باشد و بخواهد با شرایط و ویژگی‌های آن آشنا شود به همین منظور ما مطالب مفیدی را برای شما در ادامه جمع‌آوری کرده‌ایم. در سرتاسر استان خراسان رضوی و در تمامی شهرستان‌ها، شهرها و بخش‌ها اداراتی جهت ثبت شرکت در همان منطقه منظور شده‌اند تا این امر در سرتاسر استان سهولت یابد؛ اما به جهت نظارت کلی بر آنچه در این ادارات اتفاق می‌افتد اداره کل ثبت شرکت‌های استان خراسان رضوی در مرکز احداث‌شده و همان اداره ثبت شرکت مشهد است و تمامی مراحل اداری در اقصی نقاط استان زیر نظر این اداره دنبال می‌شود و درنهایت روند ثبت شرکت در استان خراسان رضوی از طریق ثبت شرکت مشهد با اداره کل واقع در پایتخت در تبادل است. برای اینکه شما بتوانید روند ثبت شرکت خود را راحت‌تر انجام دهید قانون برای شما از حیث حیطه فعالیت دسته‌هایی را قرارداده تا شرکت شما طبق قوانین مربوط به همان دسته اقدام کند. ما در این مقاله به شرح شرایط و مراحل شرکت‌هایی می‌پردازیم که عمومیت بیشتری را در ثبت کردن دارند اما شما می‌توانید اطلاعات تکمیلی را در خصوص دیگر شرکت‌ها از «ثبت شرکت » دریافت کنید.

شرایط و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود در مشهد

قبل از پرداختن به شرایط و روند ثبت شرکت با مسئولیت محدود در مشهد لازم است تا در مورد ماهیت کلی شرکت با مسئولیت محدود توضیح دهیم.

به‌طورکلی به در عرصه تجارت و طبق قانون به شرکت‌هایی شرکت با مسئولیت محدود اطلاق می‌شود که شرکا جهت انجام امور تجاری تأسیس می‌کنند و سپس جهت تأمین سرمایه خود تلاش می‌کنند. سرمایه شرکت تشکیل‌شده اما قابلیت تخصیص و قطعه‌بندی به سهام را ندارد و سرمایه طبق سهم‌الشرکه به هر یک از اعضای شرکت مربوط می‌شود. همچنین حیطه مسئولیت افراد در این نوع شرکت محدود به سرمایه ایست که هر فرد تأمین کرده است. طبق تعریف ارائه‌شده اکنون اگر تمایل به ثبت شرکت با مسئولیت محدود در مشهد را داشته باشید در وهله اول باید شرایط آن را مشمول شوید. این شرایط به‌اختصار در ادامه آورده شده است.

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود در مشهد

    حداقل اعضای لازم جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود دو نفر است.
    از بین اعضای اصلی شرکت، حداقل دو نفر باید به سن قانونی (18 سال تمام) رسیده باشند.
    حداقل سرمایه‌ی شرکت باید یک‌میلیون ریال باشد.

به توجه به شرایط فوق درمی‌یابیم که روند ثبت شرکت با مسئولیت محدود طبق قانون ساده‌تر از دیگر شرکت‌ها در نظر گرفته‌شده به همین جهت می‌تواند گزینه خوبی برای کسانی باشد که می‌خواهند برای اولین بار به ثبت شرکت بپردازند و تجربه زیادی در این زمینه ندارند. پس ثبت شرکت با مسئولیت محدود در مشهد گزینه خوبی برای شروع است. اما در ادامه ما به مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود می‌پردازیم قبل از آن باید توجه داشته باشید که متخصصان «ثبت شرکت » جهت پاسخ‌گویی به سؤالات شما در زمینه ثبت شرکت آماده ارائه خدمات هستند و می‌توانید از این طریق ابهامات احتمالی ایجادشده را برطرف سازید.

مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود در مشهد

مراحلی که شما در مشهد جهت ثبت شرکت طی می‌کنید همان مراحلی است که در دیگر شهرها و استان‌های کشور اعمال می‌گردد؛ و قانون در تمامی کشور یک‌جور اعمال می‌گردد. این مراحل به شرح زیر است:

    امضای قرارداد با «ثبت شرکت » پس از اعزام رایگان وکیل به محل کار شما
    کامل کردن مدارک لازم (کپی مدارک شناسایی، گواهی عدم سوءپیشینه، اطلاعات و هزینه‌های لازم)
    ثبت‌نام در سایت «اداره‌ی ثبت شرکت‌ها»
    مشخص کردن پنج نام پیشنهادی برای شرکت که پس از تایید کارشناس اداره کل شرکت‌ها یک نام انتخاب می‌شود.
    امضای فرم‌ها و مدارکی که در این مرحله لازم است
    ارسال مدارک امضاشده و تاییدشده به اداره‌ی ثبت شرکت‌ها
    پایان کار و تحویل کار در محل موسسه‌ی ثبت شرکت

همان‌طور که مشاهده کردید ضمن انجام امور اداری ثبت شرکت شما نیازمند مدارکی هستید که باید آن‌ها را تهیه و تنظیم کنید این مدارک به‌اختصار به شرح زیر است:

مدارکی که خود مؤسسان شرکت باید فراهم کنند:

    کپی مدارک شناسایی اعضا
    گواهی عدم سوءپیشینه‌ی هیئت‌مدیره

مدارکی که «ثبت شرکت» در تهیه آن‌ها به شما کمک می‌کند:

    دو برگ اظهارنامه‌ی شرکت با مسئولیت محدود
    دو جلد اساسنامه‌ی شرکت با مسئولیت محدود
    دو نسخه صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسان
    دو نسخه صورت‌جلسه‌ی هیئت‌مدیره
    وکالت‌نامه

بازهم تأکید می‌کنیم که «ثبت شرکت » جهت پاسخ‌دهی به‌تمامی سؤالات شما آماده‌به‌خدمت است. اگر شما در هر زمینه از ثبت شرکت دچار ابهامات و یا سؤالاتی شدید می‌توانید از این طریق پاسخ خود را دریافت کنید.

شرایط و مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در مشهد

آنچه در تعریف شرکت‌های سهامی خاص طبق قانون آمده است می‌گوید شرکت‌هایی مشمول دسته شرکت‌های سهامی خاص می‌شوند که شرکا جهت انجام امور تجاری آن را تأسیس کرده‌اند و همچنین جهت تأمین سرمایه اولیه موردنیاز خود بدون کمک گرفتن از عواملی خارجی شرکت صرفاً خودشان دخیل هستند و با توجه به اینکه سهام این شرکت قابلیت تقسیم شدن و اختصاص به فرد را دارد سهام هرکس به میزان سهم اسمی آن در سرمایه اولیه است. بدیهی است با توجه به شیوه تأمین سرمایه اولیه تنها سهامداران شرکت اعضای شرکت هستند.

همچنین علاوه بر میزان سهام میزان مسئولیت هر فرد نیز محدود به شراکت اسمی آن‌ها در تأمین سرمایه است. جهت ثبت شرکت سهامی خاص در مشهد نیز مانند دیگر شرکت‌ها شما باید مشمول شرایط لازم آن شوید تا مجوز اولیه را جهت اقدام به ثبت شرکت سهامی خاص در مشهد دریافت کنید. این شرایط به‌اختصار در ادامه آورده شده است.

شرایط ثبت شرکت سهامی خاص در مشهد

    تعداد سهامداران نباید از سه نفر کم‌تر باشند.
    مسئولیت صاحبان سهام، بر اساس مبلغ اسمی سهام است.
    عنوان «شرکت سهامی خاص» باید قبل یا بعد از نام شرکت (بدون فاصله با نام شرکت) در همه‌ی اطلاعیه‌ها، آگهی‌ها و اوراق شرکت ذکر شود.
    حداقل 3 نفر عضو اصلی شرکت باید به سن قانونی (18 سال تمام) رسیده باشند. حداقل 2 نفر باید عضو هیئت‌مدیره و یک نفر سهام‌دار شود.
    حداقل 2 نفر از اعضای شرکت باید به‌عنوان بازرس اصلی و علی‌البدل معرفی شوند. این دو نفر نباید با اعضای هیئت‌مدیره نسبت نسبی داشته باشند (نباید هم فامیل باشند).
    هیئت‌مدیره و اعضای شرکت باید حداقل یک سهم داشته باشند.
    هیئت‌مدیره و اعضا نباید سوءپیشینه‌ی کیفری داشته باشند.
    حداقل یک‌میلیون ریال معادل 100 هزار تومان باید به‌عنوان سرمایه‌ی شرکت معرفی شود. 35 درصد از مبلغ تعهد شده باید در یک حساب بانکی واریز شود.

بعدازآنکه شما شرایط را دارا بودید و مجوز اقدام به ثبت شرکت سهامی خاص در مشهد را دریافت نمودید می‌توانید جهت انجام مراحل ثبت به اداره ثبت شرکت‌ها در مشهد رجوع کنید و مراحل ثبت شرکت سهامی خاص که به‌اختصار در ادامه آورده شده را بگذرانید.

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در مشهد

    امضای قرارداد با ثبت شرکت پس از اعزام وکیل مجرب به آدرس کارفرما
    کامل کردن مدارک لازم (کپی مدارک شناسایی، گواهی عدم سوءپیشینه و اطلاعات و هزینه‌های لازم)
    ثبت‌نام در سایت «اداره‌ی ثبت شرکت‌ها»
    مشخص کردن نام شرکت
    واریز حداقل 35 درصد سرمایه و ارائه‌ی گواهی آن
    امضای فرم‌ها و مدارک لازم
    ارسال مدارک به اداره‌ی ثبت شرکت‌ها
    پایان کار و تحویل شماره ثبت شرکت در ثبت شرکت

بدیهی است شما جهت انجام مراحل ثبت نیازمند مدارکی هستید که در بالا نیز به آن‌ها اشاره شد این مدارک به‌اختصار به شرح زیر است:

مدارک ثبت شرکت سهامی خاص در مشهد

مدارکی که مؤسسان شرکت (خودتان) باید فراهم کنند:

    کپی مدارک شناسایی اعضای اصلی شرکت سهامی خاص در مشهد
    ارائه‌ی گواهی واریز حداقل سی و پنج درصد از کل سرمایه در نظر گرفته شده برای شرکت
    گواهی عدم سوءپیشینه‌ی اعضای هیئت مدیره

مدارکی که با کمک ثبت شرکت می‌توانید فراهم کنید:

    وکالت‌نامه
    دو برگ اظهارنامه‌ی شرکت سهامی خاص
    دو جلد اساسنامه‌ی شرکت سهامی خاص
    دو نسخه صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسان
    دو نسخه صورت‌جلسه‌ی هیئت‌مدیره



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali



از دیگر کلان‌شهرهای ایران‌ شهر کرمان واقع در استان کرمان است و در منطقه جنوب شرق کشور واقع‌شده است. استان کرمان از استان‌های پهناور و پرجمعیت کشور به‌حساب می‌آید و در تقسیمات کشوری 23 شهرستان را تحت حوزه استحفاظی خود قرارداده است. این شهرستان‌ها به نام‌های: ارزوئیه، انار، بافت، شهرستان بردسیر، بم، جیرفت، رابر، راور، رفسنجان، رودبارجنوب، ریگان، زرند، سیرجان، شهربابک، عنبرآباد، فاریاب، فهرج، قلعه گنج، کرمان، کوهبنان، کهنوج، منوجان، نرماشیر هستند و همانطور که اشاره کردیم در میانشان شهرستان کرمان به‌عنوان مرکز استان منتخب‌شده است. صنایع استان کرمان را می‌توان به‌طورکلی به دودسته صنایع‌دستی و صنایع ماشینی تقسیم کرد. از صنایع‌دستی کرمان که قابلیت صادر کردن نیز دارد، پته کرمان است که یکی از صنایع‌دستی منحصربه‌فرد و زیبا محسوب می‌شود؛ و از دیگر صنایع‌دستی به گلیم‌بافی، جاجیم‌بافی، قالی‌بافی و خورجین‌بافی باید اشاره کرد. همچنین در دسته صنایع ماشینی رایج در کرمان می‌توان به سیمان، خانه‌سازی، مواد غذایی و لبنیات، نوشابه‌سازی، قند، زغال‌سنگ و مس که معروفیت جهانی دارد اشاره کرد. کرمان از حیث معدن‌های طبیعی نیز غنی است و یکی از راه‌های تأمین مواد اولیه موردنیاز صنایع این استان وجود همین معدن‌هاست؛ معدن‌های بزرگ و ارزنده این استان را می‌توان در معادن آهن، زغال‌سنگ و مس خلاصه نمود.

با توجه به توضیحات کلی که از شهر کرمان وضعیت اقتصادی و اهمیت‌های موقعیتی آن‌که در مطالب فوق ارائه شد ممکن است ساکنان این استان یا دیگر هموطنان عزیز به هر دلیلی بخواهند به سرمایه‌گذاری در این شهر و استان بپردازند. به شما پیشنهاد می‌کنیم تا از مطالب مفید زیر که در این زمینه هستند استفاده کنید. در تمامی شهرستان‌های استان کرمان اداره ثبت شرکت تأسیس‌شده تا متقاضیان جهت انجام امور اداری ثبت شرکت در دیگر نقاط استان جز مرکز استان دچار سختی نشوند. آنچه حائز اهمیت است آن است که تمامی این ادارات زیر نظر اداره کل ثبت شرکت استان کرمان یعنی همان اداره ثبت شرکت کرمان در حال فعالیت هستند و در نهایت ثبت شرکت شما در این اداره بایگانی می‌گردد. 8 دسته جهت ثبت شرکت توسط قانون تعریف‌شده (با توجه به حیطه فعالیت و اختیارات آن‌ها) که شما می‌توانید با دارا بودن شرایط لازم و تهیه و تنظیم مدارک موردنیاز آن اقدام به ثبت شرکت در آن دسته کنید اما ما اینجا به شرح و توضیح شرکت‌هایی می‌پردازیم که آمار بیشتری را در اداره ثبت شرکت کل کشور از حیث متقاضیان به ثبت به خود اختصاص داده‌اند؛ اما نگران نباشید شما می‌توانید اطلاعات جامع‌تر در خصوص شرکت‌هایی که ما به‌اختصار اینجا شرح می‌دهیم و هم در خصوص دیگر شرکت‌ها را از طریق درگاه مشاوره‌ای و پاسخ‌گویی ثبت شرکت دریافت نمایید.

شرایط و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرمان

در این بخش ضمن ارائه شرایط و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود ما به تعریف ارائه‌شده این نوع شرکت‌ها توسط قانون در عرصه تجارت می‌پردازیم.

به‌طورکلی به شرکت‌هایی شرکت با مسئولیت محدود گفته می‌شود که هدف از تأسیس آن توسط اعضا انجام امور تجاری باشد و سرمایه اولیه آن توسط اعضای شرکت تأمین گردد. سرمایه این شرکت قابلیت تقسیم‌بندی و ایجاد سهام‌دار ندارد و همچنین حیطه مسئولیت افراد در این شرکت محدود به میزان دخالت آن‌ها در تأمین سرمایه اولیه است.

با توجه به تعریف ارائه‌شده چنانچه قصد ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرمان را کرده‌اید لازم است در وهله اول شرایط آن را داشته باشید و یا فراهم کنید. این شرایط به‌اختصار زیر است:

    حداقل تعداد شرکا جهت شروع باید 2 نفر باشد و حداقل 2 نفر از اعضا باید به سن قانونی یعنی 18 سال تمام رسیده باشند.
    در همه سندهای رسمی باید عبارت شرکت با مسئولیت محدود قبل یا بلافاصله بعد از نام شرکت ذکر شود.
    حداقل سرمایه تعریف‌شده جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود یک‌میلیون ریال معادل 100 هزار تومان است.

بعدازآنکه از شرایط فوق اطمینان حاصل کردید می‌توانید جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرمان اقدام کنید. این مراحل مستلزم یکسری مدارک است که در ادامه هم به مدارک لازم و هم به مراحل اداری اشاره‌شده است.

مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرمان

    امضای قرارداد با «ثبت شرکت » (پس از اعزام رایگان وکیل مجرب به محل کار شما)
    کامل کردن مدارک لازم (کپی مدارک شناسایی، گواهی عدم سوءپیشینه، اطلاعات و هزینه‌های لازم)
    ثبت‌نام در سایت «اداره‌ی ثبت شرکت‌ها»
    مشخص کردن نام شرکت
    امضای فرم‌ها و مدارک
    ارسال مدارک به اداره‌ی ثبت شرکت‌ها
    پایان کار و دریافت شماره ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرمان

مدارک ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرمان

    کپی مدارک شناسایی اعضا
    وکالت‌نامه
    گواهی عدم سوءپیشینه‌ی هیئت‌مدیره
    دو نسخه صورت‌جلسه‌ی هیئت‌مدیره
    دو برگ اظهارنامه‌ی شرکت با مسئولیت محدود
    دو جلد اساسنامه‌ی شرکت با مسئولیت محدود
    دو نسخه صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسان

در زمینه مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود و یا تهیه و تنظیم مدارک موردنیاز آن هرگونه ابهام و یا سؤالی برایتان به وجود آمده کافی است با «ثبت شرکت » تماس گرفته و جواب را از متخصصان دریافت نمایید.

شرایط و مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در کرمان

یکی دیگر از انواع شرکت‌های پرآوازه جهت ثبت در آماری که از سایت اداره کل ثبت شرکت کشور صورت گرفته، ثبت شرکت سهامی خاص است؛ اما لازم است بدانیم به چه شرکت‌هایی شرکت سهامی خاص گفته می‌شود تا بتوانیم تصمیم به اقدام جهت ثبت آن بگیریم. به‌طورکلی طبق تعریف قانون در عرصه تجارت به شرکت‌هایی شرکت سهامی خاص گفته می‌شود که هدف از تأسیس آن توسط شرکا، انجام امور تجاری بوده و در زمینه تأمین سرمایه آن منحصراً و متاکدا خود اعضا شرکت دارند. از این جهت که سرمایه این شرکت قابلیت تقسیم و اختصاص به اشخاص را دارد پس با در نظر گرفتن تأکید بر شیوه تأمین سرمایه، تامین‌کنندگان سرمایه شرکت را نیز تنها اعضای شرکت تشکیل می‌دهند و به زبان ساده‌تر سرمایه شرکت فقط بین اعضا تقسیم می‌شود. حیطه مسئولیت افراد نیز محدود به سهم‌الشرکه آن‌ها است.

اگر شما با توجه به تعریف ارائه‌شده تصمیم گرفتید اقدام به ثبت شرکت سهامی خاص در کرمان بکنید لازم است در وهله اول شرایط اولیه آن را دارا باشد تا در روند اداری دچار مشکل نشوید.

این شرایط بدین شرح هستند:

    تعداد سهامداران نباید از سه نفر کم‌تر باشند.
    مسئولیت صاحبان سهام، بر اساس مبلغ اسمی سهام است.
    حداقل 3 نفر عضو اصلی شرکت باید به سن قانونی (18 سال تمام) رسیده باشند. حداقل 2 نفر باید عضو هیئت‌مدیره و یک نفر سهام‌دار شود.
    حداقل 2 نفر از اعضای شرکت باید به‌عنوان بازرس اصلی و علی‌البدل معرفی شوند. این دو نفر نباید با اعضای هیئت‌مدیره نسبت نسبی داشته باشند (نباید هم فامیل باشند).
    هیئت‌مدیره و اعضای شرکت باید حداقل یک سهم داشته باشند.
    هیئت‌مدیره و اعضا نباید سوءپیشینه‌ی کیفری داشته باشند.
    حداقل 100 هزار تومان باید به‌عنوان سرمایه‌ی شرکت معرفی شود. 35 درصد از مبلغ تعهد شده باید در یک حساب بانکی واریز شود.

بعدازآنکه شما مشمول شرایط فوق شدید می‌توانید جهت ثبت شرکت سهامی خاص در کرمان اقدام کنید. لازم است در نظر داشته باشید که مراحل و مدارکی که بدین منظور باید تهیه و تنظیم کنید چیست. ما در ادامه خلاصه‌ای از این دو مورد را آورده‌ایم.

مدارک ثبت شرکت سهامی خاص در کرمان

    کپی مدارک شناسایی اعضا
    گواهی عدم سوءپیشینه اعضا
    ارائه گواهی واریز حداقل 35 درصد سرمایه
    اظهارنامه
    اساسنامه
    صورت‌جلسه مجمع عمومی
    صورت‌جلسه هیئت مدیره
    وکالت‌نامه

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در کرمان

    امضای قرارداد با ثبت شرکت
    کامل کردن مدارک لازم (کپی مدارک شناسایی، گواهی عدم سوءپیشینه و اطلاعات و هزینه‌های لازم)
    ثبت‌نام در سایت «اداره‌ی ثبت شرکت‌ها»
    مشخص کردن نام شرکت
    واریز حداقل 35 درصد سرمایه و ارائه‌ی گواهی آن
    امضای فرم‌ها و مدارک
    ارسال مدارک به اداره‌ی ثبت شرکت‌ها
    واریز وجوه حق‌الثبت و حق‌الدرج به حساب ثبت شرکت



:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali




استان فارس یکی از استان‌های بزرگ ایران در مرکز کشور است که 29 شهرستان،100 شهر، 83 بخش و 204 دهستان دارد. شهرستان شیراز یکی از شهرستان‌های این استان و مرکز آن شمرده می‌شود. نام دیگر شهرستان‌های این استان به شرح: مرودشت، کازرون، جهرم، لارستان، فسا، داراب، فیروز آباد، ممسنی، نی‌ریز، آباده، اقلید، لامرد، سپیدان، کوار، زرین‌دشت، قیروکارزین، استهبان، مهر، خرامه، گراش، خرم بید، بوانات، فراشبند، رستم، ارسنجان، خنج، سروستان و پاسارگاد است. شیراز یکی از غنی‌ترین شهرهای ایران ازلحاظ تاریخی و آثار باستانی محسوب می‌شود. از آثار باستانی مهم شیراز می‌توان به حافظیه، سعدیه، بازار وکیل، تخت جمشید، ارگ کریم‌خان، دروازه قرآن، مسجد نصیر الملک، باغ عفیف‌آباد و موارد متعدد دیگر اشاره کرد. از حیث جذب گردشگر و توریست شیراز یکی از شهرهای مهم به شمار می‌آید و سالانه گردشگران و توریست‌های زیادی به این شهر سفر می‌کنند. وضعیت اقتصادی شیراز و امرارمعاش مردم نیز از طرق مختلف صورت می‌گیرد. یکی از صنعت‌های مهم در شیراز صنعت کشاورزی است و تولیدات مهم حاصل آن نقش مهمی در تأمین نیاز شهر و کشور دارد. علاوه بر کشاورزی مردم خود شیراز به دلیل قرار گرفتن آن در حاشیه رشته‌کوه‌های زاگرس و محل عبور و مرور عشایر مبادلات محلی نیز در آن صورت می‌گیرد. از دیگر صنایع مهم این شهر می‌توان به صنایع الکترونیک، پالایشگاه نفت، مجتمع پتروشیمی، کارخانه سیمان، صنایع لاستیک‌سازی، صنایع لبنیات و صنایع نساجی اشاره نمود و در بخش انرژی نیز نیروگاه گازی شیراز، نیروگاه حافظ، نیروگاه سیکل ترکیبی فارس و نیروگاه خورشیدی شیراز ازجمله نیروگاه‌های مهم شیراز به شمار می‌آیند و نقش مهمی در درآمدزایی مردم شیراز دارند.

با توجه به معرفی کلی ارائه‌شده از شیراز اگر شما از آن دسته از افراد هستید که قصد سرمایه‌گذاری مالی و یا فرهنگی در شیراز را دارید مطالب زیر می‌تواند کمک بسیاری به شما بکند. یکی از راه‌های مهم و پر متقاضی با توجه به بازده آن در سرمایه‌گذاری ثبت شرکت است. به‌طورکلی ثبت شرکت باعث می‌شود که در یک بستر قانونی و تحت اختیاراتی که قانون برای فعالیت یک شرکت قائل می‌گردد شما بتوانید به سوددهی‌های قابل‌توجه برسید؛ اما ثبت شرکت در شیراز طی یک سلسله‌مراتب اداری صورت می‌گیرد که می‌توان گفت این سلسله‌مراتب اداری در تمام کشور اعمال می‌گردد. شیراز به‌عنوان مرکز استان فارس مقر اداره کل ثبت شرکت استان یعنی اداره ثبت شرکت شیراز است و تمامی شرکت‌هایی که در هر منطقه از استان و در اداره ثبت مربوط به همان شهرستان، شهر و یا بخش صورت می‌گیرد در نهایت تحت نظارت و تأیید اداره ثبت کل استان به ثبت می‌رسند. پس شما برای ثبت شرکت در هرکدام از شهرستان‌های تحت حوزه استحفاظی این استان لازم نیست که به مرکز استان مراجعه کرده و اقدام به ثبت نمایید کافی است که به اداره ثبت موجود در همان منطقه رفته و طی سلسله‌مراتب اداری که صورت می‌گیرد به ثبت شرکت خود بپردازید. البته این روند اکنون تا حد زیادی به صورت مجازی و اینترنتی انجام می‌شود.

اما قوانینی که درزمینه ثبت شرکت وضع‌شده و به قانون تجارت یاد می‌شود درزمینه ثبت شرکت‌ها به جهت سهولت در امر ثبت آن‌ها را در 8 دسته تقسیم کرده که برای هرکدام از دسته‌ها قوانین مربوط به ثبت همان دسته را (با توجه به حیطه فعالیت و حوزه اختیارات و دیگر موارد) وضع نموده است. این 8 دسته به شرح شرکت سهامی عام، شرکت سهامی خاص، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی است که ما در اینجا قوانین و شرایط ثبت شرکت‌هایی را برای شما شرح می‌دهیم که از عمومیت بیشتری برای ثبت برخوردار هستند. توجه داشته باشید چنانکه شما نیازمند اطلاعات و قوانین لازم جهت ثبت دیگر شرکت‌ها هستید می‌توانید با متخصصان حاضر در ثبت شرکت تماس حاصل فرمایید.

شرایط و مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز

طبق تعریف قانونی، به شرکت‌هایی شرکت سهامی خاص اطلاق می‌گردد که:

    جهت انجام امور تجاری توسط شرکا تأسیس گردد.
    سرمایه اولیه موردنیاز این شرکت منحصراً توسط اعضا تأمین‌شده و سهام شرکت تشکیل شود.
    سهام این شرکت قابلیت قطعه‌قطعه شدن و تخصیص آن به افراد جهت سهام‌داری شرکت را دارد و با توجه به تأمین‌کننده‌های سرمایه که تنها اعضای شرکت هستند سهام شرکت نیز صرفاً بین اعضا پخش می‌شود.

با توجه به تعریفی که ارائه شد می‌خواهیم در مورد ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز صحبت کنیم و شرایط و مراحل آن را شرح دهیم. شما جهت ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز باید شرایط آن را شامل شوید تا مجوز اقدام به ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز را اخذ کنید.

شرایط ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز

    تعداد سهامداران نباید از سه نفر کم‌تر باشند.
    مسئولیت صاحبان سهام، بر اساس مبلغ اسمی سهام است.
    عنوان «شرکت سهامی خاص» باید قبل یا بعد از نام شرکت (بدون فاصله با نام شرکت) در همه‌ی اطلاعیه‌ها، آگهی‌ها و اوراق شرکت ذکر شود.
    حداقل 3 نفر عضو اصلی شرکت باید به سن قانونی (18 سال تمام) رسیده باشند. حداقل 2 نفر باید عضو هیئت‌مدیره و یک نفر سهام‌دار شود.
    حداقل 2 نفر از اعضای شرکت باید به‌عنوان بازرس اصلی و علی‌البدل معرفی شوند. این دو نفر نباید با اعضای هیئت‌مدیره هم‌فامیل باشند. (یعنی نسبت نسبی نداشته باشند).
    هر کدام از اعضای هیئت‌مدیره و اعضای شرکت باید حداقل یک سهم داشته باشند.
    هیئت‌مدیره و اعضا نباید سابقه‌ی سوء کیفری داشته باشند.
    حداقل 100 هزار تومان باید به‌عنوان سرمایه‌ی شرکت معرفی شود. 35 درصد از مبلغ تعهد شده باید در یک حساب بانکی واریز شود.

شرایطی که در فوق به آن اشاره کردیم به‌اختصار آمده و شما می‌توانید جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و جامع‌تر با ثبت شرکت تماس برقرار کنید.

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز

جهت انجام مراحل اداری ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز شما ابتدا نیاز دارید تا مدارک آن را تهیه و تنظیم کنید. در جدول زیر مدارک و مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز تواما آورده شده تا شما بتوانید بهتر با آن‌ها آشنا شوید.

ثبت شرکت سهامی خاص در شیراز

مدارک لازم جهت ثبت شرکت

مراحل اداری ثبت شرکت

•  کپی مدارک شناسایی اعضای اصلی شامل شناسنامه و کارت ملی

•  گواهی عدم سوءپیشینه‌ی کیفری هیئت مدیره‌ی شرکت سهامی خاص

•  ارائه‌ی گواهی واریز حداقل 35 درصد سرمایه

·  مدارکی که ثبت شرکت فراهم می‌کند:

•  اظهارنامه‌ی شرکت سهامی خاص در دو نسخه

•  اساسنامه‌ی شرکت سهامی خاص که باید در دو جلد تهیه شود.

•  صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسان در قالب دو نسخه

•  صورت‌جلسه‌ی هیئت‌مدیره در دو نسخه

وکالت‌نامه

1. تماس با ثبت شرکت و اعزام رایگان وکیل به محل کار شما

2. امضای قرارداد با ثبت شرکت

3. کامل کردن مدارک لازم (کپی مدارک شناسایی، گواهی عدم سوءپیشینه و اطلاعات و هزینه‌های لازم)

4. ثبت‌نام در سایت «اداره‌ی ثبت شرکت‌ها»

5. مشخص کردن نام شرکت

6. واریز حداقل 35 درصد سرمایه و ارائه‌ی گواهی آن

7. امضای فرم‌ها و مدارک

8. ارسال مدارک به اداره‌ی ثبت شرکت‌ها

1. تحویل کار در محل ثبت شرکت

اگر شما در زمینه هر یک از مطالب آورده شده در جدول فوق دچار ابهام و یا نیازمند اطلاعات کامل‌تری هستید می‌توانید با «ثبت شرکت » تماس گرفته و از متخصصان این زمینه کسب اطلاعات کنید.

شرایط و مراحل ثبت موسسه در شیراز

لازم است قبل از پرداختن به چگونگی ثبت موسسه در شیراز در مورد ماهیت موسسه در تعریف قانون بپردازیم. طبق آنچه در قانون آمده است، آن چه به‌عنوان موسسه غیرتجاری یاد می‌شود، تمامی مجموعه‌هایی است که با هدفی غیر از تجارت و انجام اموری همچون امور علمی، ادبی، خیریه‌ای و... تأسیس‌شده‌اند و کسب منفعت در آن و سوددهی مالی اولویت نیست.

اما اینکه این مؤسسات در چه اداره‌ای باید ثبت شوند و شروع به کار کنند باید بگوییم که طبق قانون مؤسسات نیز همانند شرکت‌ها در اداره ثبت شرکت منطقه مربوطه به ثبت می‌رسند و شروع به فعالیت می‌کنند. ثبت موسسه نیز مانند ثبت هرگونه از شرکت‌ها مستلزم شرایطی است که شما باید در ابتدای راه ثبت موسسه مشمول آن شوید و سپس به ثبت موسسه در شیراز بپردازید.
شرایط ثبت موسسه در شیراز

    حداقل شرکا نباید از دو نفر کم‌تر باشد.
    سرمایه به هر میزان مجاز است.
    موسسه‌هایی که باهدف به دست آوردن سود مالی و تقسیم آن بین اعضای خود یا دیگران تشکیل شود؛ مانند کانون‌های فنی.
    در این موسسه‌ها، مدارک تحصیلی و تخصص مؤسسان باید با موضوع شرکت منطبق باشد.
    موسسه‌هایی که هدف به دست آوردن پول و تقسیم آن بین اعضای خود را نداشته باشد؛ مانند برخی بنگاه‌های خیریه.
    این موسسه‌ها نیاز به اجازه‌نامه‌ی نیروی انتظامی محل دارند.

ممکن است شما در این زمینه نیز ابهاماتی داشته باشید و یا نیازمند اطلاعات کامل‌تر، به همین سبب «ثبت شرکت » متخصصانی را جهت پاسخ‌گویی به شما عزیزان تجمیع کرده است. کافی است که با آن‌ها تماس بگیرید.
مراحل ثبت موسسه در شیراز

شما جهت انجام روند مراحل ثبت موسسه در شیراز مستلزم یکسری مدارک هستید که این مدارک به همراه مراحلی که باید طی کنید در جدول زیر به‌اختصار آمده است.

ثبت موسسه در شیراز

مدارک موردنیاز ثبت موسسات غیرتجاری

مراحل اداری ثبت موسسات غیرتجاری

1-تکمیل دو نسخه تقاضانامه مؤسسات غیرتجاری

3-تکمیل دو نسخه اساسنامه مؤسسات غیرتجاری

4-کپی شناسنامه برابر اصل شده تمامی اعضای هیئت‌مدیره و شرکا (در دفاتر اسناد رسمی)

5-کپی کارت ملی برابر اصل شده تمامی اعضای هیئت‌مدیره و شرکا (در دفاتر اسناد رسمی)

6- درصورتی‌که اعضاء هیئت‌مدیره یا سهامداران اشخاص حقوقی باشند، ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی شخص حقوقی و نامه معرفی نماینده (در سربرگ شرکت) و کپی شناسنامه و کپی کارت ملی برابر اصل شده نماینده شخص حقوقی.

7- ارائه اصل وکالت‌نامه یا کپی برابر اصل وکالت‌نامه.

8- ارائه مجوز لازم از موسسات مربوط

1. فرم تقاضانامه ثبت موسسه را باید کامل کنید و همه شرکا امضا کنند.

2. فرم صورت‌جلسه مؤسسین را باید کامل کنید و شرکا همگی امضا کنند.

3. همه صفحات اساسنامه را تنظیم کنید و همه صفحات توسط شرکا امضا شود.

4. انتخاب نام و انجام امور تأییدیه نام توسط اداره ثبت.

5. ارائه مدارک و اطلاعات به واحد پذیرش اداره جهت ثبت در سیستم مکانیزه و دریافت رسید تاریخ مراجعه.

6. واریز حق‌الثبت طبق روال اداری مشخص

7. پس از تأیید کارشناس تعیین‌شده توسط اداره اقدام واریز حق‌الدرج کنید.

8. سپس برای درج آگهی در روزنامه کثیرالانتشار و روزنامه رسمی صبر می‌کنید.

تمام این مراحل را می‌توانید با کمک ثبت شرکت خیلی ساده‌تر انجام دهید.



:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

برابر ماده 3 قانون ثبت شرکت ها ، هر شرکت خارجی برای اینکه بتواند به وسیله شعبه یا نماینده به امور تجاری یا صنعتی یا مالی در ایران مبادرت نماید باید در مملکت اصلی خود شرکت قانونی شناخته شده و در اداره ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشد.
به موجب این ماده شرکت های خارجی در صورتی می توانند در ایران به امور صنعتی یا مالی بپردازند که :
اولاَ : در کشور خودشان قانون آن ها را به رسمیت شناخته باشد.
ثانیاَ : در اداره ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشند.
در ماده 9 آن تصریح گردیده که برای اجراء این قانون از طرف وزارت عدلیه نظامنامه های لازمه تنظیم خواهد شد در نظامنامه های مزبور باید راجع به مسائل ذیل صریحاَ تعیین تکلیف شود.
1- اشخاصی که باید اظهارنامه به ثبت بدهند معلوم گردند.
2- نکاتی که در اظهارنامه باید قید شود.
3- اوراق و مدارکی که عین یا ترجمه مصدق آن ها باید ضمیمه اظهارنامه بشود.
4- نکاتی که در صورت تغییر باید مجدداَ به ثبت برسد.
5- طرز ثبت شعبه یا نمایندگی های جدید
6- اعلاناتی که پس از ثبت باید به وسبله اداره ثبت اسناد به خرج شرکت به عمل آید.
7- تعرفه راجع به ترجمه و تصدیق صحت ترجمه.

شرایط اظهارنامه و نکاتی که باید در آن درج گردد :
از شرایط اظهارنامه ثبت شرکت خارجی اینست که به فارسی نوشته شده و نکات ذیل در آن درج گردیده باشد :
1- نام کامل شرکت
2- نوع شرکت اعم از سهامی و ضمانتی و مختلط و غیره
3- مرکز اصلی شرکت و آدرس صحیح آن
4- تابعیت شرکا
5- مقدار سرمایه شرکت در تاریخ تقاضا
6- آخرین بیلان شرکت مشروط بر اینکه اساسنامه و قوانین و مقررات کشور اصلی شرکت انتشار بیلان را تعیین کرده باشد.
7- نام مرجع ثبت و تاریخ ثبت شرکت در کشور اصلی
8- نوع فعالیت شرکت که از نوع صنعتی تجاری مالی است.
9- ذکر تایید شعب آن در سایر نقاط ایران
10- تعیین نماینده یا نمایندگان عمده شرکت در ایران
11- اسم و نشانی صحیح شخص یا اشخاصی که مقیم ایران بوده و برای دریافت کلیه اطلاعات شرکت صلاحیت دارند.
12- تعهد به اینکه همه ساله یک نسخه از آخرین بیلان شرکت را با توجه به بند 6 به دایره ثبت شرکت ها بدهند.
13- امضاء کسانی که حق امضاء دارنده به تایید قنسول آن کشور در ایران و یا قنسول ایران رسیده باشد.
در صورت نیاز به هرگونه مشاوره می توانید با ما تماس حاصل فرمایید.



:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

داشتن دفاتر تجاری برای تنظیم و ترتیب اداره امور تجار و شرکت های تجاری مفید و قانوناَ لازم است. تعیین وضع دارایی و نگاهداری حساب سود و زیان و تهیه ترازنامه، بر اساس این دفاتر به عمل می آید. به علاوه دفاتر مذکور در تشخیص و تعیین مالیات، مورد استفاده ممیزان مالیاتی قرار می گیرند و نیز در تعیین نوع ورشکستگی تاجر و شرکت تجاری، می توانند ملاک باشند.
به موجب ماده 6 قانون تجارت، دفاتری که داشتن آن ها برای تجار ( و شرکت های تجاری ) الزامی است عبارتند از :
– دفتر روزنامه .
– دفتر کل.
– دفتر دارایی.
– دفتر کپیه .
دفاتر دیگری به نام های دفتر صندوق، دفتر انبار و غیره وجود دارد که قانون تجارت ، تصریحی در الزام به داشتن آن ها ندارد. این دفاتر ، دفاتر معین نامیده می شوند و برخی از تجار و شرکت های تجاری از آن ها استفاده می کنند.

شماره گذاری ، امضاء و پلمپ دفاتر تجاری
چون دفاتر تجاری ، سندیت دارند و دلیل محسوب می شوند برای حفظ اعتبار و مصون داشتن آن ها از تقلب و دست بردن احتمالی، شماره گذاری صفحات و امضاء و پلمپ آن ها ، لازم شده است.
دفاتر تجاری به استثناء دفتر کپیه ، قبل از آن که چیزی در آن نوشته شده باشد، باید توسط نماینده اداره ثبت ، امضاء شود. برای دفتر کپیه امضای مزبور لازم نیست . ولی باید اوراق آن، دارای شماره ترتیبی باشد. در موقع تجدید سالیانه هر دفتر ، مقررات مزبور رعایت خواهد شد.
امضاء و پلمپ دفاتر تجاری، در تهران توسط اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری و در خارج از تهران توسط متصدی مخصوصی که از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تعیین می گردد، انجام می شود.
دفتر روزنامه، دفتر کل و دفتر دارایی که برای امضاء به متصدی امضاء ، تسلیم می شود باید دارای شماره ترتیبی بوده و قیطان کشیده باشد. و متصدی امضاء ، مکلف است صفحات دفتر را شمرده، در صفحه اول و آخر هر دفتر مجموع عدد صفحات آن را با تصریح به اسم و رسم صاحب دفتر، نوشته با قید تاریخ امضاء و دو طرف قیطان را با مهر سربی، که وزارت دادگستری برای این مقصود تهیه می نماید، منگنه کند. لازم است که کلیه اعداد حتی تاریخ، با تمام حروف نوشته شود.
جهت طی مراحل پلمپ دفاتر تجاری در قدم اول می بایست به سامانه اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید و گام به گام اطلاعات خواسته شده را در سامانه تکمیل کنید.
این اطلاعات شامل موارد زیرند :
1- اطلاعات متقاضی حقوقی
وارد نمودن تابعیت ، شناسه ملی شخص حقوقی، شماره تلفن و کد پستی ، اطلاعات آدرس محل دریافت دفاتر پلمپ شده
2- اطلاعات شخصیت حقوقی
3- اطلاعات تکمیل کننده اظهارنامه
درج اطلاعات مربوط به یکی از اعضاء هیات مدیره
4- هیات مدیره شرکت / موسسه
درج اطلاعات سایر افراد هیات مدیره نظیر نام ، نام خانوادگی ، شماره همراه ، کد پستی و …
5- سمت هیات مدیره شرکت / موسسه
وارد نمودن عضو هیات مدیره ، سمت وی، مدت تصدی ، تاریخ شروع سمت ، تعیین وضعیت حدود حق امضاء اعضای هیات مدیره و سمت عضو هیات مدیره
6. دفتر مورد تقاضا
تعیین دفتر روزنامه، تعداد صفحات و تعداد جلد و کلیک بر روی قسمت ” دفاتر خاص ” در صورتی که متقاضی نیاز به دفاتر خاص داشته باشد .
7. تایید صحت اطلاعات
در انتها با انتخاب گزینه “پذیرش نهایی ” از رسید پذیرش اینترنتی و اظهارنامه پلمپ دفاتر تجاری پرینت بگیرید و مدارک مورد نیاز را از طریق پست ارسال نمایید.
مدارک لازم جهت ارسال پستی به اداره ثبت شرکت ها به قرار ذیل است : ( اشخاص حقیقی )
1- اصل اظهارنامه پلمپ دفاتر دریافتی از اینترنت ( مهر و امضاء شده )
2- تصویر کارت ملی متقاضی پلمپ دفاتر
3- تصویر پروانه کسب و یا مجوز فعالیت کسبی
مدارک لازم جهت ارسال پستی به اداره ثبت شرکت ها : ( اشخاص حقوقی )
1- اصل اظهارنامه پلمپ دفاتر دریافتی از اینترنت ( مهر و امضاء شده )
2- تصویر آخرین روزنامه رسمی شخصیت حقوقی
3- تصویر کارت ملی مدیر عامل
4- اصل یا کپی وکالتنامه و یا معرفی نامه در خصوص اشخاص دولتی
پس از ارسال و پست مدارک ، بارکد پستی و تاریخ تحویل مدارک به پست را در سامانه وارد نمایید. لازم به توضیح است پس از تایید کارشناس مربوطه و دریافت پیامک ، می بایست نسبت به پرداخت هزینه های پلمپ دفاتر تجاری اقدام نمایید. (هزینه ی پلمپ دفاتر تجاری به صورت اینترنتی پرداخت می گردد ).
پس از پرداخت هزینه ها در سامانه ، دفاتر پلمپ شده از طریق پست پیشتاز به نشانی کد پستی آدرسی که در سامانه درج گردیده برای متقاضی ارسال می گردد.



:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

امروزه کمتر کسی است که از اهمیت سیستم های کامپیوتری و نرم افزارها بی اطلاع باشد، با توجه به این موضوع وسرعت توسعه نرم افزارها و سیستم های کامپیوتری نقش آنها به طور چشمگیری رو به گسترش است و بی شک می توان گفت بدون نرم افزارها و سیستم های کامپیوتری روند امور روزمره ما دچار اختلال می شود.

جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان، در زیر توضیحاتی درباره نرم افزار و شرکت های نرم افزاری و همچنین چگونگی ثبت این گونه شرکت ها آورده ایم.
نرم افزار (software) واسطه ای است که دستورهای کاربران را به سخت افزار منتقل میکند، در واقع نرم افزار، مجموعه ای هماهنگ از برنامه ها یی است که کنترل و هماهنگی فعالیت های سخت افزاری را بر عهده دارند؛ نرم افزارها را به دو دسته ی (سیستمی و کاربردی) تقسیم میکنند.
الف- نرم افزارهای سیستمی
انواع نرم افزار های سیستمی شامل موارد ذیل می باشند:
– سیستم عامل ها
– برنامه های راه انداز
– برنامه های کمکی
– مترجم های زبان برنامه نویسی
ب- نرم افزارهای کاربردی
نرم افزار های کاربردی نیز برای انجام امور زیر کاربرد زیادی دارند.
– آموزش مدیریت پروژه ها
– تولید صفحات وب
– واژه پردازها
– صفحه گسترده ها
– بانک های اطلاعاتی و برنامه های ارائه گرافیکی
• شرکت نرم‌افزاری:
شرکت نرم افزاری، شرکتی است که در زمینه کامپیوتر، نرم افزار و سخت افزار و… فعالیت میکند.
موضوعات فعالیت یک شرکت نرم افزاری به شرح ذیل است :
1- تشکیل کلاسهای آموزشی در زمینه رایانه در داخل و خارج از کشور
2- تأمین نیروی انسانی متخصص در زمینه موضوع فعالیت شرکت
3- انجام خدمات اجرایی و عملیاتی و فنی و مهندسی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
4- تهیه مشخصات فنی سیستم های کامپیوتری
5- برنامه نویسی
6- فروش خدمات مهندسی در زمینه رایانه ای
7- تولید نرم افزار
8- انجام پروژه های انفورماتیکی و فن آوری اطلاعات
9- طراحی و نصب و پشتیبانی شبکه های کامپیوتری
10- صادرات نرم افزار و خدمات مهندسی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
11- طراحی و توسعه سیستم های نرم‌افزاری و سخت افزاری
• مجوز ثبت شرکت نرم افزاری :
پیش از تاسیس شرکت، ابتدا باید موضوع و حوزه فعالیت خود را مشخص نمایید. تعیین موضوع فعالیت هر شرکت که در بند ۲ اساسنامه آن قید می گردد، نشان دهنده هویت آن شرکت است. قید موضوع شرکت اهمیت زیادی دارد زیرا که شخص حقوقی فقط درباره موضوعاتی می تواند عمل کند که در موضوع فعالیت شرکت تصریح شده باشد .چنانچه موضوع تعیین شده نیاز به اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح مربوطه داشته باشد، لازم است، مجوزهای لازم اخذ گردد.
با توجه به آنچه گفته شد، در صورتی که موضوع فعالیت شرکت نرم افزاری، نیاز به مجوز داشته باشد، قبل از شروع فعالیت می بایست نسبت به اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در موارد خاص مجوز از سازمان تنظیم مقررات اقدام نمایید. در ادامه به ذکر مواردی از موضوعات فعالیت شرکت های کامپیوتری که نیازمند اخذ مجوز می باشند و همچنین موضوعاتی که نیاز به مجوز ندارند می پردازیم:
موضوعاتی که نیاز به مجوز دارند :
– نرم افزار
– امنیت شبکه
– مشاوره فنی اطلاعات
– ارائه خدمات میزبانی
– طراحی وب سایت و خدمات چند رسانه ای
– فروشگاههای اینترنتی و…
موضوعاتی که نیاز به اخذ مجوز ندارند :
– تولید و ارائه دستگاه های جانبی قطعات و ملزومات رایانه
– پشتیبانی فنی
– طراحی و ارائه بسته های نرم‌افزاری غیر فرهنگی و غیرهنری
– ارائه اجرای پشتیبانی
– خدمات شبکه های اطلاع رسانی
– مشاوره و نظارت فنی بر اجرای طرح های انفورماتیکی
– اجرای کلیه پروژه های سخت افزار کامپیوتری وطراحی و مشاوره و محاسبه



:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali



سازماندهی شرکت سهامی، به صورتی دموکراتیک، بر عهده سه رکن اصلی شرکت است: رکن تصمیم گیرنده (مجمع عمومی)، رکن اداره کننده (هیات مدیره) و رکن نظارت کننده (بازرس).

هیات مدیره
هیاتی از میان سهامداران شرکت سهامی انتخاب می گردند که وظیفه اداره شرکت را بر عهده دارند و دارای خصوصیات ذیل اند :
1. حتماً باید از بین صاحبان سهام انتخاب گردند، نه از خارج شرکت ( ماده 107 ل. ا. ق. ت )
2. اولین دوره اعضاء هیات مدیره : در شرکت سهامی عام توسط مجمع عمومی موسس و در شرکت سهامی خاص طبق ماده 20 ل. ا. ق. ت توسط صورت جلسه ای که به امضاء همه سهامداران رسیده باشد انتخاب می گردند. ( ماده 108 ل. ا. ق. ت ) خلاف این امر نیز در اساسنامه نمی توان مقرر نمود.
3. دوره های بعدی اعضاء هیات مدیره : توسط مجمع عمومی عادی انتخاب می شوند. ( ماده 108 ل. ا. ق. ت )
4. شیوه انتخاب : انتخاب مدیران به رای اکثریت نسبی حاضرین در مجمع است. ( ماده 88 ل. ا. ق. ت )
5. عزل مدیران : قبل از اتمام دوره مدیریت آن ها، کلاَ یا بعضاَ قابل عزل می باشند. همانطور که مجمع عمومی مدیران را انتخاب می کند، مجمع عمومی عادی نیز می تواند پیش از موعد آنان را عزل نماید. ( ماده 107 ل. ا. ق. ت )
6. شیوه عزل : عزل مدیران نیز به رای اکثریت مطلق ( نصف به علاوه یک ) حاضرین در جلسه مجمع است.
7. مدت مدیریت : در اساسنامه معین می شود. البته این مدت نمی تواند بیش از دو سال باشد. ( ماده 102 ل. ا. ق. ت )
8. انتخاب مجدد اشخاص به مدیریت برای هرچند دوره متوالی بلامانع است. (ماده 102 ل. ا. ق. ت )
9. در صورت انقضاء مدت ماموریت مدیران تا زمان انتخاب مدیران جدید مدیران سابق کماکان مسئول اداره شرکت خواهند بود. ( ماده 136 ل. ا. ق. ت )
10. تعیین حق الزحمه و پاداش مدیران با مجمع عمومی است. ( ماده 134 ل. ا. ق. ت )
11. تعداد مدیران : در شرکت های سهامی عام ، حداقل 5 نفر می باشد. قانون در مورد تعداد مدیران شرکت سهامی خاص ساکت است. اما بنا بر نظر اکثر حقوقدانان تعداد آنان نمی تواند کمتر از 3 نفر باشد. ( ماده 107 ل. ا. ق. ت )
12. سهام وثیقه : مدیران باید به میزانی که اساسنامه شرکت به عنوان سهام وثیقه تعیین نموده است، دارای سهام باشند، یا حداکثر ظرف مدت یک ماه تعداد سهام لازم به عنوان وثیقه را تهیه و به ثندوق شرکت بسپارند وگرنه مستعفی محسوب خواهند شد. سهام مذکور بابت تعهدات مدیران در برابر شرکت یا خساراتی که به واسطه تقصیرات آن ها متوجه شرکت می گردد، به عنوان وثیقه در نزد شرکت باقی می ماند. (ماده 114 ل. ا. ق. ت )
13. اعضاء هیات مدیره شرکت هم می توانند از بین اشخاص حقیقی باشند و هم از بین اشخاص حقوقی. مهم آن است که در هر صورت اعضاء هیات مدیره سهامدار شرکت باشد. ( ماده 110 و 114 ل. ا.ق. ت )
14. اگر شخصی که عضویت او در هیات مدیره به موجب قانون ممنوع بوده است، به این سمت انتخاب گردد ، یا پس از آن که به عضویت در هیات مدیره درآمد، مشمول منع قانونی گردد ، دادگاه شهرستان ( در حال حاضر دادگاه عمومی ) به تقاضای هر ذینفع حکم عزل وی را صادر خواهد کرد و این حکم قطعی خواهد بود. ( تبصره ماده 111 ل. ا. ق. ت )
15. عضویت در هیات مدیره قائم به شخص است. یعنی اینکه اعضاء هیات مدیره نمی توانند سمت خود را به دیگری تفویض نمایند یا برای انجام وظایف هیات مدیره یا شرکت در جلسات، نماینده یا وکیل معرفی نمایند ، مگر آنکه عضو هیات مدیره شخص حقوقی باشد که باید یک شخص حقیقی را به عنوان نماینده معرفی نماید.

هیات مدیره موظف و غیر موظف
اعضاء هیات مدیره شرکت سهامی بر دو قسم اند. قانون گذار ما از این دو قسم تعریف مشخصی ارائه نکرده است و فقط به نام بردن آن ها اکتفاء کرده است. این دو قسم عبارتند از : ( ماده 134 ل. ا. ق. ت )
1. اعضاء موظف : آن دسته از اعضاء که به نحوی منظم در شرکت حضور دارند و در قبال عضویت خود در هیات مدیره خود حق الزحمه دریافت می دارند.
2. اعضاء غیر موظف : آن دسته از اعضاء که به نحو منظم در شرکت حضور ندارند و حضور آن ها محدود به جلسات هیات مدیره یا موارد ضرورت است و در قبال اعمال مدیریت خود حق الزحمه مستمر یا غیر مستمری دریافت نمی کنند.



:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali



مراحل اعتراض به تقاضای ثبت طرح صنعتی در مواد 101 و 102 آیین نامه آمده است. با توجه به ماده 101 آیین نامه، هر شخصی که نسبت به تقاضای ثبت طرح صنعتی اعتراض داشته باشد باید اعتراض خود را در دو نسخه به مرجع ثبت تسلیم نماید. پس از ثبت اعتراض نامه، نسخه دوم آن با قید تاریخ و شماره وصول به معترض مسترد می گردد. اعتراض نامه باید همراه با دلایل و مدارک استنادی و رسید مربوط به پرداخت هزینه رسیدگی به اعتراض باشد. چنانچه پس از بررسی اعتراض نامه و مدارک استنادی، تکمیل مدارک منضم به اعتراض نامه ضرورت داشته باشد، مرجع ثبت با تعیین موارد ، کتباَ از معترض می خواهد که ظرف 30 روز از تاریخ ابلاغ نسبت به رفع نقص اقدام نماید. در غیر این صورت، اعتراض نامه کان لم یکن خواهد شد.
با توجه به تبصره ذیل ماده فوق، مهلت مذکور در این ماده برای اشخاص مقیم خارج از کشور 60 روز می باشد.
همان طور که در ماده 102 آیین نامه آمده است، هر گاه اعتراض معترض مبنی بر ادعای حق مالکیت نسبت به طرح صنعتی ای باشد که اظهارنامه ثبت آن تسلیم مرجع ثبت شده است در صورتی که طرح صنعتی قبلاَ به نام او ثبت نشده است، باید همزمان با اعتراض، برای طرح صنعتی خود مطابق قانون و این آیین نامه تقاضای ثبت کرده و حق ثبت اظهارنامه و حق ثبت طرح صنعتی و تمام مخارج مربوط به آن را تادیه نماید. مرجع ثبت موظف است با رعایت ماده 101 این آیین نامه ، ظرف 10 روز از تاریخ وصول اعتراض نسخه ای از اعتراض نامه را به انضمام رونوشت مدارک و دلایل استنادی به متقاضی ثبت ابلاغ نماید. متقاضی مکلف است از تاریخ ابلاغ اعتراض نامه پاسخ مکتوب خود را ظرف 20 روز نسبت به اعتراض وارده به مرجع ثبت تسلیم نماید. عدم پاسخ متقاضی به ابلاغ در مهلت مقرر به منزله تمکین وی خواهد بود.
هر گاه متقاضی، کتباَ به اعتراض تمکین نماید، درخواست او برای ثبت طرح صنعتی مسترد شده تلقی می گردد و مراتب کتباَ به معترض ابلاغ می شود تا در صورتی که طرح صنعتی وی به ثبت نرسیده باشد، بر طبق اظهارنامه ای که همزمان با اعتراض تسلیم کرده است نسبت به ثبت آن اقدام کند. در صورت عدم تمکین متقاضی، مرجع ثبت مراتب را ظرف 10 روز به معترض ابلاغ کرده و وی از این تاریخ 20 روز مهلت دارد که اعتراض خود را از طریق مرجع ثبت تسلیم کمیسیون موضوع ماده 170 این آیین نامه نماید. همین ترتیب در موردی نیز باید رعایت شود که اعتراض معترض مبنی بر ادعای داشتن برخی حقوق غیر از حق مالکیت ، نسبت به طرح صنعتی ای باشد که اظهارنامه ثبت آن تسلیم مرجع ثبت شده ولی هنوز در ایران به ثبت نرسیده است مگر اینکه طرح صنعتی قانوناَ قابل ثبت نباشد در این فرض نیازی به تسلیم اظهارنامه ثبت طرح صنعتی به مرجع ثبت نخواهد بود. تصمیم کمیسیون طبق ماده 173 این آیین نامه قابل اعتراض در دادگاه صالح مقرر در ماده 59 قانون است.
همان طور که در تبصره های ذیل ماده فوق آمده است ، در صورتی که اظهارنامه تسلیمی به هر دلیلی منتهی به ثبت طرح صنعتی نشود، مبالغ پرداختی از این بابت، قابل استرداد نخواهد بود. ( تبصره 1 ).
در صورت رد اعتراض در کمیسیون، هزینه رسیدگی به اعتراض قابل استرداد نخواهد بود. ( تبصره 2 )
چنانچه معترض مقیم ایران نباشد، مهلت های مذکور در این ماده به دو برابر افزایش می یابد. ( تبصره 3 )
با توجه به مواد 100 و 101 آیین نامه مشخص است که ماده 100 در فرضی است که اظهارنامه به هر دلیلی توسط اداره ثبت طرح صنعتی رد می شود در این صورت معترض باید در قالب ماده یاد شده اعتراض خود را به کمیسیون موضوع ماده 170 آیین نامه تسلیم نماید. اما ماده 101 و 102 آیین نامه ناظر بر مواردی است که معترض به نحوی از انحاء در جریان تقاضای ثبت طرح صنعتی از سوی متقاضی قرار گرفته است و نسبت به آن اعتراض دارد ؛ که در این صورت باید در قالب مواد 101 و 102 اعتراض خود را مطرح و در نهایت هم چون اعتراض نیبت به تقاضای ثبت طرح صنعتی است. مرجع رسیدگی به آن کمیسیون موضوع ماده 170 ایین نامه است.
نکته قابل توجه در رابطه با مواد 101 و 102 این است که چنانچه معترض ادعای حق مالکیت نسبت به طرح صنعتی مورد درخواست ثبت داشته باشد و قبلاَ هم طرح صنعتی یاد شده به نام او به ثبت نرسیده باشد، در این فرض باید ضمن اعتراض، برای طرح صنعتی مورد ادعا مطابق قانون و آیین نامه تقاضای ثبت نماید.
همچنین اگر معترض ادعای دارا بودن برخی حقوق غیر از حق مالکیت نسبت به طرح صنعتی را داشته باشد که اظهارنامه ثبت آن تسلیم مرجع ثبت شده ولی هنوز در ایران به ثبت نرسیده است، در این فرض هم باید معترض ضمن اعتراض و همزمان با آن اظهارنامه طرح صنعتی را تسلیم مرجع ثبت نماید. البته اگر طرح صنعتی مورد اختلاف در ایران قانوناَ قابل ثبت نباشد در این صورت نیازی به تسلیم اظهارنامه ثبت طرح صنعتی به مرجع ثبت نخواهد بود.



:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 مهر 1398 | نظرات ()